Beskyttelse af personlige oplysninger

Åbn vinduet med Beskyttelse af personlige oplysninger

Kontrol af datalæk

Hvis du ikke er sikker på, om dine konti på visse websteder er sikre, kan du kontrollere dem ved hjælp af Kaspersky-programmet. Programmet kan registrere, om dine konti er blevet kompromitteret, og dine data er i fare for at blive offentligt tilgængelige.

Kontrollér, om din konto er blevet kompromitteret

Webkamerabeskyttelse

Kaspersky-programmet beskytter dine personlige oplysninger, mens din Mac kører. Du kan blokere dit webkamera for at forhindre enhver applikation i at bruge det. Programmet blokerer adgang til de systembiblioteker, der bruges af webcamet, når du slår denne funktion til. Du kan finde eksempler på programmer, som ikke vil kunne få adgang til dit webcam, når det er blokeret af Kaspersky-programmet og listen over understøttede webcams på Webstedet for kunderservice (Vidensbase).

Bemærk: Adgangen blokeres for alle programmer, der er installeret på din computer. Du kan ikke blokere adgang til dit webkamera for specifikke programmer.

Bloker webkamera

Stop blokering af webkamera

Bemærk: Hvis det program, som du ønsker at blokere adgang til webkameraet for kører, når du blokerer webkameraet, skal du genstarte programmet.

Privat browsing

For at øge beskyttelsen af dine personlige oplysninger, inkluderer Kaspersky-programmet privat browsing, som er en funktion, der forhindrer websteder i at spore dig. Du kan også vælge kategorier af hjemmesider, hvor du vil blokere sporing.

Bemærk: Programmet scanner kun krypterede forbindelser (HTTPS), hvis afkrydsningsfeltet Kontroller sikre forbindelser (HTTPS) for <component names> i afsnittet Generelt i fanen Beskyttelse er valgt.

Bloker sporing af hjemmeside

Stop blokering af sporing af hjemmeside

Vælg kategorier af websteder for hvilke du vil blokere sporing

Når webstedsporing er blokeret, blokerer Kaspersky-programmet sporingsaktiviteter fra websteder, der hører til valgte kategorier og overvåger sporingsaktiviteter fra websteder, der hører til de fravalgte kategorier. Hvis sporing af websted er tilladt, overvåger programmet kun websteder, der både tilhører valgte og fravalgte kategorier.

Du kan føje hjemmesider til listen over undtagelser. Når webstedsporing er blokeret, blokerer Kaspersky-programmet ikke sporingsaktiviteter på websteder, der er på listen af undtagede sider.

Tilføj/fjern en websted til/fra listen over undtagelser

Som standard blokerer Kaspersky-programmet ikke sporingsaktiviteter på websteder for Kaspersky og deres partnere. Du kan manuelt aktivere blokering af sporingsaktiviteter på websteder, der tilhører Kaspersky og deres partnere.

Aktivér blokering af websteder, der tilhører Kaspersky og deres partnere

Nogle websteder er kendt for at være inkompatible med funktionen Privat browsing. Som standard blokerer Kaspersky-programmet ikke sporingsaktiviteter på sådanne websteder. Du kan manuelt aktivere blokering af sporingsaktiviteter på websteder, der vides at være inkompatible med funktionen Privat browsing.

Aktivering af blokering på websteder, der er kendt for at være inkompatible med privat browsing

Registrering af stalkerware

For at sikre en mere pålidelig beskyttelse af din computer, kan du udvide listen over objekter, der kan opdages, ved at give programmet tilladelse til at søge efter stalkerware eller andet legitim software, der kan bruges af indtrængende til at beskadige din computer eller dine personlige data. Se Stalkerware-registrering for at lære mere om forskellige typer stalkerware.

Valg af de kategorier af objekter, der skal detekteres